Äntligen lite ordning och reda

Vi flyttade in i huset i november förra året, och det är faktiskt först nu som det känns som att vi har fått lite ordning och reda. Flyttkartonger stod ouppackade och i vägen i flera månader, för man visste inte var man skulle ha allt. Vissa saker ville man inte ha framme i det nya huset men inte heller slänga bort, och annat blev helt enkelt bara flyttat från rum till rum för att det inte fanns någon bra plats att ha det på.

De sista kartongerna hamnade till slut i källaren, och även om de då inte syntes så mycket så kände jag fortfarande att de var i vägen. Det blir liksom rörigt i huvudet när det är rörigt hemma. Det låg och gnagde hos mig att vi fortfarande inte hade packat upp allt, och ändå kom jag mig inte för att göra något åt det. Så för några dagar sedan kände jag att det verkligen var dags att ta tag i det oavsett om jag ville eller ej.

Jag packade upp allt och frågade familjen vad som absolut behövde sparas. Hälften av sakerna kunde vi slänga direkt eller lämna bort till på ta-till-vara, och den andra hälften packade jag om i en bättre kartong och hittade en bra plats åt den i förrådet. Tänk att det skulle ta så lång tid, och till slut fick allt plats i en kartong istället för i fyra slarvigt packade kartonger. Så kan det vara!

låda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *