Då var bilen som ny!

Nu har pärlan varit inne på service, och jag är supernöjd! Det är alltid en så härlig känsla att åka hem från verkstaden när man vet att allt är nytt och fräscht. Den här gången valde jag att lämna bilen hos Mechanum, och det verkar som att jag kommer att bli en trogen kund där. Allt från otroligt trevlig personal till suveräna tjänster och känslan av att de verkligen har kunden i fokus gör att jag verkligen kan rekommendera Mechanum när det gäller bilservice. Nästa gång bilen behöver repareras kommer jag definitivt att lämna in den där.

Det som gjorde att jag valde Mechanum var att jag lockades av deras olika inlämningsalternativ. Man kan lämna bilen över en halv dag eller över en dag, och få en lånebil under tiden. Man kan också lämna den kvällen innan, vänta på plats för arbeten som tar max två timmar eller välja alternativet där de både hämtar och lämnar ens bil. Snacka om att göra det smidigt för kunderna! Jag valde att lämna bilen över en dag och använda en lånebil, som för övrigt var otroligt fräsch. Det var nästan så att jag hellre skulle velat behålla lånebilen, om man fick önska!

Jag passade även på att få bilen tvättad med deras Mellan bilvård-paket som innehåller handtvätt, avfettning, avtorkning, fälgtvätt, däckglans, invändig dammsugning och avtorkning, mattvätt och rengöring av trösklar och fönster. Jag brukar alltid göra rent bilen utvändigt och invändigt på våren, men jag har då aldrig fått det lika rent som det är nu. Jag tror nästan att bilen är fräschare nu är när jag köpte den. En underbar känsla, och till ett väldigt bra pris dessutom. Jag känner att jag verkligen har hittat ”min” verkstad, och det bästa är att man kan göra allt där, från stenskottslagning till rengöring, service, reparationer, hjulbyte och mycket mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *