Dags att spendera på köket

Det börjar bli dags att ordna till lite i köket här hemma, fastän det bara var några år sedan. Men saken är nu den att jag då inte bytte alla luckor och så. Jag har det bra rent ekonomiskt just nu, så varför inte göra något av alla pengar jag har, i stället för att bara låda dem samlas på hög? Det är ju inte det roligaste man kan göra. Enligt min åsikt så är pengar till för att användas (avän om det givetvis är bra att ha ett sparkapital ifall några problem uppstår). Just köket tycker jag också det är värt att lägga ner lite extra på.

Köksluckor i trä
Vad jag ska göra är att jag ska skaffa lite nya köksluckor i trä. Riktigt trä då, massiva köksluckor, vilket känns lite extra lyxigt. Att hitta köksluckor i Stockholm är heller inte speciellt svårt, även om det nog får bli Mälarkök som jag har bra erfarenheter av sedan tidigare. Det finns ju ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept, eller hur? Så nu har jag ordnat med ett hembesök så jag lättare kan välja vilken sorts trä jag vill ha i de nya köksluckorna. Att bestämma utifrån bilder på nätet är sällan en bra idé, eftersom det kan vara svårt att verkligen ”se” hur det kommer att se ut i verkligheten.

I övrigt så känns det skönt att sommaren är på väg att ta slut, och vädret har blivit drägligt. Det blev lite vlä mycket värme i år, om man säger så, och det var svårt att hålla den stången. Det är trevligt med sol, men någon måtta får det väl ändå vara? För att nu inte tala om alla dessa skogsbränder. En speciell sommar på alla vis, det var det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *