Dags för ny frisyr

Det finns få saker som får en att känna sig så fräsch som en ny frisyr. Helt plötsligt ser kläderna inte så tråkiga ut längre, och det bleka och trötta ansiktet som tittade tillbaka på en i spegeln ser helt plötsligt ut att vara fullt av liv. Här kommer några tips på hur du kan bli fräschare med en ny frisyr!

Klipp dig yngre
Om man länge har gått och sparat sitt hår utan att göra något speciellt med det kan det kännas stripigt och slitet, men när saxen har gått över det känns det direkt mjukt och friskt igen, och man brukar ofta se mycket yngre ut när man klipper bort sina trassliga toppar. Om man inte brukar styla sitt hår kan man med fördel prova att göra det. Det behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Be frisören visa hur man enkelt ger håret lite mer liv med en stylingprodukt!

Låt håret växa på nolltid
Att gå åt det andra hållet är förstås svårare. Den som har kort hår och längtar efter ett långt och böljande hårsvall får vänta länge, men som tur är finns det fusk att ta till. Genom att använda sig av löshår kan man snabbt och enkelt få ett längre hår. Idag finns det både permanenta hårförlängningar som håller i flera månader och löshår som man enkelt kan sätta i och ta ur på några minuter. Ett hårsvall med löshår ser dessutom ofta vackrare och friskare ut eftersom löshåret inte bara förlänger utan också gör håret tjockare. Man kan ofta spara mycket pengar på att köpa löshår online.

Byt färg
Ibland behöver man inte klippa sig för att förändra sitt hår – det kan räcka med att man byter färg. En ny färg brukar kunna göra underverk med självkänslan, och dessutom blir man av med de där trista gråa stråna som kan dyka upp här och där. Man behöver inte ens välja en helt ny färg, det kan räcka med att välja en annan nyans av sin hårfärg. Färgat hår får mer liv, blir mer glansfullt, får en djupare ton och en jämnare färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *