Det är viktigt att ha kontakter!

Något som jag kommit underfund med på senaste är hur viktigt det är med kontakter. Jag må ha vetat om det förr, men ju äldre jag blir – ju mer märker jag av det i min vardag.

Vi står just nu inför att göra om vårt kök här hemma, och frugan sa direkt att hennes kollega hade ett bra tips på en person vi skulle kontakta. Det visade sig att hon hade haft besök av en säljare från malarkok.se tidigare under året och fått sitt nya kök fixat nu. Hon var supernöjd med allt och blev superglad när hon fick rekommendera det vidare. Så här står vi nu och inväntar besök från en säljare från malarkok.se som ska komma förbi och kika på våra nuvarande luckor. Därefter får vi se vad det blir av det hela.

Snart blir det en resa till älskade Norrland!
Vi hade tänkt hinna med en resa till Boden nu under semester också, så vi siktar på att kunna åka upp i början på Augusti. Vi tar nog troligen nattåget. Det brukar vara bekvämast så, och ungarna gillar det klart mycket bättre än att åka bil. Deras små ben blir lätt rastlösa i jämförelse med oss äldre som vet att njuta av lite lugn och ro på ett annat sätt. Enligt SMHI ska det bli ganska bra väder då, så vi får hålla tummarna!

sjo norrbotten

Längtar efter att få fiska
Det jag ser allra mest fram emot är att få åka ut på sjön och fiska igen, så som jag och Lasse brukade göra medan vi fortfarande bodde hemma. Jag har inte ordnat med fiskekort ännu men tänkte att jag skulle kika runt lite. Vilken av nedan sjöar tror ni jag får bäst fångst på? 🙂

  • Vittjärv
  • Sörbyn
  • Sandträsk
  • Råne Älv
  • Börstingen

Är det förresten någon annan som ska ut nu i Augusti och vill hänga på mig och Lasse? Bara att höra av er. Det finns ännu någon plats kvar i båten för den fiskesugne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *