En närmare presentation

villanJag tänkte passa på att presentera mig själv och min familj lite närmare. Jag heter som sagt Göran och jag är 38 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Boden där jag fortfarande har större delen av min släkt. När jag växte upp var jag inte så förtjust i skolan, men när jag insåg att det var målare jag ville bli tog jag tag i min utbildning.

Det som lockar mig mest är det praktiska arbetet, men eftersom jag valde att starta ett eget företag blev jag tvungen att lära mig om bokföring och allt annat som har med företagande att göra. I dagsläget är jag anställd på en målerifirma, och livet som anställd är i många avseenden enklare än livet som egen företagare, men jag är verkligen glad att jag har skaffat mig den erfarenheten och kunskapen.

Min fru heter Lena och arbetar inom modebranschen. Hon är också född och uppvuxen i Boden, och det var där vi träffades och bildade familj. Just nu är hon anställd som designer för ett stort klädmärke, och det var det arbetet som förde oss hit till Stockholm. Våra barn heter Annika och Mårten. Annika är 11 år och Mårten är 9 år.

Lite rolig kuriosa är att våra barn är döpta efter sommarbarnen i filmen Den bästa sommaren med Kjell Bergqvist, som för övrigt är en av mina favoritskådespelare. Både jag och Lena älskar den filmen och tycker att den är en av Kjell Bergqvists bästa roller genom tiderna. Vi blev inspirerade att döpa vår dotter efter Annika i filmen, och när vi sedan fick en son var det självklart att han skulle heta Mårten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *