Välkommen hit!

Då har det blivit dags för det allra första inlägget i min nystartade blogg Norrbottensportalen! Jag vill passa på att hälsa er varmt välkomna, och jag hoppas att ni kommer att finna något läsvärt här i bloggen. Jag heter Göran och är en äkta norrlänning som har gjort en helomvändning i livet och flyttat till Stockholm. Den som vill läsa mer om bloggen och om mig kan göra det under fliken Om Norrbottensportalen, men jag kan dra det lite snabbt här också.

Min fru, som arbetar inom modebranschen, blev erbjuden ett arbete här i Stockholm som hon inte kunde tacka nej till, och med tanke på att sådana jobb är svåra att hitta i norr och att det verkligen var en stor chans för henne tog vi det gemensamma beslutet att ta med oss barn och bohag och flytta hit. Vi köpte ett hus, jag sålde mitt företag och fick jobb på en målerifirma här och sedan gick flyttlasset. Själva flytten har gått väldigt smidigt, och även om det är en stor omställning trivs vi bra här.

Min blogg kommer att handla om mig och min vardag. Jag kommer att skriva om lite av varje, som mitt jobb, min fritid, min familj, vårt hus, mina tankar och funderingar och andra saker som jag finner spännande eller intressanta. Ni kan med andra ord vänta er en salig blandning, och det kommer förmodligen också skrivas en del om saknaden av Norrbotten och mitt kära Boden. Jag hoppas att ni finner något läsvärt här. Nu kör vi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *